Förvirrad

Jag kan inte fatta att det var ett helt entire år sen som jag o sarra dansade på Salsakongressen. Det är helt sjukt. Känns som ett halvårs sen. Alltså idag exakt så är det salsakongressen år 2009. .....Var tar all tid vägen??? Bakom sömn och toabesök? Eller bakom symaskinen och datorn?? Tv : n??... ehm det är tragiskt och läskigt att tiden går så snabbt.

Jag är förvirrad, stressad och har lite ångest. Imorgon är det Fredag redan. ! Och då är det cypher, och jag vet inte om jag ska batta eller inte.... vet inte om jag hinner gå på dansen nu kl halv 9... och då kmr jag missa massa om jag inte går.. Och så är det idol autition i GBG nu på lördag.......Asså jag trodde ju det var förra lörd.. å  jag kom fram till att nej, jag har skolan, och kan inte missa den ifall, bara ifall man skulle gå vidare... pappa tyckte så iallafall. Jag har kommit på att jag verkligen lyssnar väldigt på vad pappa säger. och mamma oxå då. men jag blir alltid väldigt påverkad av det pappa tycker och säger.. och även mina bröder. Jag borde bestämma själv! Hädan efter ska jag ta mina EGNA beslut, och besluta ifrån hjärtat. Föjla MITT hjärta, inte någon annans. Jag ska göra det som JAG tycker känns bäst. Ingen tvekan om det. Jag har gjort massa STORA misstag pga av att jag inte gått efter hjärtkänslan och från magkänslan..

Jag är jag och gör vad jag villl i mitt liv. Men ibland är det svårt och ta egna beslut alldeles själv, och då är det såklart välkommet med lite åsikter från familjen och vänner. Men deras åsikter ska bara inspirera, inte besluta hela grejen.

Jag tänkte inte ens att det skulle bli såhär långt inlägg, men eftersom jag har så fruktansvärt mkt på tankarna så..... aaa. Men

Veckans dilemma!!!

* Idol?
* Cypher battle?
* Kulturhistorian..
* Talet... guud hålla ta .. åh nej.. måste man liksom.....

Och ständigt denna tanke som jämt nöter i mitt huvud: Jag skulle gått om ett år, börjat om etten och börjat på musikal eller musik eller nåt inom musik dans och sång teater..... jag känner mej alltid tveksam på textilen och allt som har med det och göra.. Jag orkar inte med dessa tankar!!! Jag vill inte gå runt och känns Jag skulle ha gjort det, Jag skulle trivts mkt bättre om jag fick hålla på med musik... Och tänk om, VARFÖR I HELA FRIDEN GJORDE JAG DET INTE BARA, BARA BYTTE. BARA BÖRJADE OM ETT FJUTTIGT ÅR. ? Varför var jag feg, rädd  att misslyckas, inte trivas med vänner.... det är jobbigt att byta klass o skola.. .men why??? Vad stoppade mej......


Vackra Varelse

Sing a million songs to make u mine, but I can't make u mine. " it's impossible to turn back time - Måns Zelmerlöw

Jag, Sara, Emma och Emmeli åkte o lyssnade på MÅNS ZELMERLÖW i Kunsmässan. MÅÅÅÅNSSSSSS......OMG OMG.. A NI FATTAR GREJEN.. SHIIIT. Han var skitbra live faktiskt. Det var mycket bättre än jag trodde. Han har verkligen asbra röst. Sådär hes, mörk o wailig. som jag gillar. Han var så jordnära och ödmjuk. Han ba: Vet ni va det är för dag idag?? VÅFFELDAGEN. Han sjöng brother oh brother, skitbra version, akustiskt, och hope n glory, impossible= riktigt bra text, som han har skrivit själv. och även Den kända Cara Mia då såklart. ÅH HAN VAR BEDÅÅÅRANDE... Sklitbraa livee....assså. Gitarristen Moe, var grym. Vi köpte skivan och fick den signerad.!!!! Till Sarah! och autograf står det på min platta då rå. :D Jag är töntig jag vet. Det var typ BARA småbarn i 7 årsåldern där. Nämen några hej vi går i 6:an- tjejer med för mkt smink.. och sånt. Ni fattar grejen. Haha. Småttingarna var så gulliga när de skulle krama honom. Vi tog kort och FICK KRAAM. Sen kom Emma på att hon ville köpa albumet med måns då, och vi ställde oss i kön igen, nu var vi sist i kön. Vi köpte en bukett röda rosor med en finfin jättefin dikt också. =P Vi gav detta och fick en till KRAAAM!!! SEDAN.

SEDAN. Ja alltså vi såg honom i bilen. Sedan stod han o väntade på tåget till Malmö och vi var mitt emot honom. Helt galet. Vi frågade om vi fick gå över, vi kom över o snackade privat helt ensamma med MÅNS. Skit konstigt kändes det. Kl var väl 19:00 och det var småmörkt. Han stod där alldeles själv, inga vakter, pratade inte i tel.. So why nooot?????? Jag bad honom läsa våran dikt högt och så spelade jag in. Han lade sitt ben över mej på ett kort! han tog upp sitt fina ben vid min mage... woaah jag dog. Han är som ett vackert gulligt charmigt litet rådjur. Desire!!!! Hans bruna snälla ögon. Bambi på hal is i Kungsbacka var vad han var.
BTW!!!!!!!!!!!!!!!!!! Han sa mitt namn!! Mitt NAMN. MY FUCKING NAME. HAHA. SARAH GOD. HAN SA MED ENGELSKA FÖRST. SOM SARAH GUD LIKOSM FAST AMERIKSANSKA. JAG BA: SARAH GOD, MED SVENSKA ) O HAN SKRATTADE LITE OCH SA DET RÄTT :D DET NI. 

DOMME NI MISSADE VERKLIGEN NÅGOT!!!! VART VAR NI??? VART TOG NI VÄGEN?? I TRIED TO CALL :( SORRY





HEEEELT SICK. JAG ÄR PÅNYTTFÖDD...TSSSS ENJOY PIX. :P


Jag ba: Gör en grimas!  hahahhahah han ba visst!



Han sa: Missar inte ni erat tåg nu? =) Vi ba: Jo! men det gör inget. haha vi missade det för hans skull. Han log. :) Jag är världens lyckligaste tjej just nu ikväll. Imorgon kommer jag inte fatta vad som hände, jag kmr inte tro det e sant. Och jag kmr skämmas lite. hahahahaha

P.S. jag såg Edwin från DA, han jobbar på Donken på Kungsmässan, hehe. Och jag såg min gamla spanska lärare, Andreas. forstfarande blond och nja lite , ja så som han va eheh,. öhm..

Goodnight. Livet är underbart ibland och värt att leva.

Fredag

Hej!

Imorse när jag gick till skolan, i snölandskapet, Narnia, så mötte jag på en liten grabb och hans storasyster. De va väl i 6 och 10 årsåldern. Systern drog i sin bror, för de hade bråttom..Sluuuta dra då...sa pojken..och så sa han till mej: Kan inte du säga till henne o sluta dra imej?? hehhe.. ehm..jag bara log och gick vidare..

Alltså år 2009:s nya "skönhetsmode" hatar det ordet, men anyway, borde vara " att ALLA är fina som de är. ALLA duger precis som dom är naturligt, och är skapta så av kärlek. Ingen ska komma till en och säga hur man "borde se ut".. Det är så fel. Jag stör mej! Varför är utssende så himla viktigt vart man än går eller gör??

Man ska inte jämföra sej med andra, man ska inte göra det. Det bådar inte gott för nån, varken för dej eller de du jämför dej med. Det är inte okej att jämföra längder,ögonfärg,hår,storlek..alla är vi oss själva, vi är alla vackra och snygga som vi är!!!!!!

Eller som en känd gammal filosof citaerad: "Ta ingen skit.." - Grynet.

Okej vi alla är ytliga och bryr oss om vårat utseende, vi tar ju hand om oss själva, det måste vi ju få göra, men det finns skillnader och gränser inom detta. Det är skillnad på att vara hälsosam mot kropp,hud och hår, och att vara utseendefixerad.

Och så vill jag även tillägga att vi borde tänka på de utrotninghotade afrikanska albinos. De dödas och används som försökskaniner till olika experiment.... så tragiskt.

God bless u all! <3

Ha en skön Fredag.
Hakuna Matata.

Nattmusik



You don't have to worry
And don't you be afraid
Joy comes in the morning
Troubles they don't last always
For there's a friend named Jesus
Who will wipe your tears away
And if your heart is broken
Just lift your hands and say

I know that I can make it
I know that I can stand
No matter what may come my way
My life is in your hands

With Jesus I can take it
With Him, I know I can stand
No matter what may come my way
My life is in your hands

So when your tests and trials
They seem to get you down
And all your friends and loved ones
Are nowhere to be found
Remember there's a friend named Jesus
Who will wipe your tears away
And if your heart is broken
Just lift your hands and say

I know that I can make it
I know that I can stand
No matter what may come my way
My life is in your hands

With Jesus I can take it
With Him, I know I can stand
No matter what may come my way
My life is in your hands

Här har du banankvinnan!

A Modern Story of Romeo & Juliet


Daisy was looking out of the window. The only thing she could see was snow, snow, snow and more snow. She sighed deeply. She didn't want to have snow, she only wanted Leah beside her.

This Sunday it was all crowded on the streets of Gothenburg.

Everybody outside was wearing fur. Daisy's cellphone vibrated gently in her pocket. It was her mother calling to tell her to come to church as she was already late. The whole family sat in the church waiting for her. They gave her angry faces, as usual.

- We know that you met that girl again last night, Daisy's mother whispered. We're starting to get worried about you and her, is it something between you and her, Daisy? We just want you to be a normal girl, thats all. We only care about you.
Daisy nodded, and carefully dried a tiny tear from her cheek.

Leah looked at herself in the mirror. She drew "I love D" with a red lipstick.

Suddenly Leah's phone called. She wished,prayed to God it would be Daisy.

- Hi. I miss you. How are you? Daisy said with a shivering voice.

- Hi, baby, said Leah on the verge of tears.

-I'm sad, I want you here. I can't wait a whole life-time to be with you, I just can't.



Another Modern Story of Romeo & Juliet


Daisy was looking out of the window. The only thing she could see was snow, snow, snow and more snow. She sighed deeply. She didn't want to have snow, she only wanted to be near Joey.

This Sunday it was all crowdy with people on the streets of Gothenburg. Everybody outside wore fur.

Daisy's cellphone vibrated gently in her pocket.. It was her mother calling to tell her to come to church and she was already late. The hole family sat in the church waiting for her. They gave her angry faces, as usual.

- We know that you were with that arabic boy last night. You can't date a muslim boy. Daisy, you know that as well as we do, her mother said. Daisy nodded, and dried carefully away a tiny tear.

A black curl of hair fell on the table. Joey picked it up.

- Dinner is ready, Joey! We're eating couscous, your favorite!

Suddenly Joey's phone called. He wished to Allah it would be Daisy.

- Hi. How are you? Daisy said with a shivering voice.

- Hi, baby. Said Joey on the verge of tears. I'm sad, I want you here. I want you in my arms more than anything in the whole world.



 

By Sarah God


La desventaja que Enamorarse...

Estar enamorado con alguien es importante.
Es necesario
Hace falta
Es lógico
Es normal
Es posible
Es un regalo de Dios

Pero me parece preocupante...

Why do you do those thing you do. Why do you do those things that I don't want you to do. Why do you give me false hope, why do you make me feel  like I'm a nobody.
Why are you messing with my brain and step on my  heart so that it drives me insain.  Maybe you are the one who make it rain when it's sun, maybe you make me feel bored when I was having fun.
Why do you make me feel like I deserve nothing when you are the one who actually don't deserve anything at all that you say that I say that you say that I do??? Scew you.....

Me sienta alicaído...

Quisiera hablar contigo. Quisiera hablar contigo porque te quiero. Quisiera hablar contigo todo el noche. Nececito que me trates con cariño.
Te detestias. <3



Have you ever loved somebody so much it makes you cry
Have you ever needed somethin' so bad you can't sleep at night
Have you ever tried to find the words but they don't come out right
Have you ever
Have you ever
Have you ever

Have you ever been in love
Been in love so bad
You'd do anything
To make them understand
Have you ever had someone
Steal your heart away
You'd give anything, oh
To make them feel the same
Have you ever searched for words to get you in their heart
But you don't know what to say
And you don't know where to start

Have you ever found the one
You dreamed of all your life
You'd do just about anything
To look into their eyes
Have you finally found the one
You've given your heart to
Only to find that one
Won't give their heart to you
Have you ever closed your eyes and dreamed that they were there
And all you can do is wait
For the day when they will care

Have you ever loved somebody so much it makes you cry
Have you ever needed somethin' so bad you can't sleep at night
Have you ever tried to find the words but they don't come out right
Have you ever
Have you ever
Oh

By: Brandy. My heroine. ( My heroin  :P )


RSS 2.0