.....detta liv säger jag bara

Jag vet inte vaad jag sysslar med egentligen... I'm loosing my mind... Jag sköter inte skolan o jag ljuger.
Vad händer med mej?? Nej det är dags att jag tar tag i mig själv och mitt liv nu! NU!
Jag måste hitta mej själv och sköta mina uppgifter. Ursäkta men faan e det enda jag kan säga..... Jag förtjänar ingetnting. inget bra iallafall.
Nej. Slut på flum. Skärp dej Sarah!
Lite hyfs ska man väl ha.... åh vad ska jag ta mej till?

Jag tror och tänker att alla andra människor har det mkt bättre än mej och mår bättre i allmänhet. ... Jag ska vara tacksam för det jag har och göra det bästa av mitt liv.
Men hur många gånger har jag inte sagt det till mej själv.

Nej nu är det dags att jag styr upp allting och slipper gå med skuldkänslor hela dagarna.
Men jag har alltid varit en bra tjej, en good girl som sköter allt så bra så. Jag vill inte spåra ur mer nu.
Jag är sannerligen inte mej själv.

Tack alla ni som finns där för mej och alltid stöttar mej. Ni är Värda med stort V.

god kväll

Ja hej. Asså datorer e inte å leka med! När jag sätter mej framför den så kan jag inte stänga av o logga ut, kan inte slita mej!! Icke!! Och så blir jag kall om händerna och varm i ansiktet.. Men jag älskar o vid datorn o pyssla.. spana in bilder m.m.. facebook spec.. :) Jag borde ha pluggat gjort spanska glosor och matte.. fast glosorna kan jag måttligt och matten nja den borde jag jobba med varje dag... fy gillar det inte... varje söndag e det så här.. samma gamla visa och invansmönster..  Helgen va nice iallafall, i fredags var vi hemma hos mej, och så kom farmor Camilla, Elin aka miss Nutini, Sarra--talibanterroristen, Sarahsmoke, ny person Ian o så thats it!! Vi kolla på Seinfeld o sen snacka...!
 
På lördag sen så åkte jag o Sarra på sjunde blinget på Backa Teatern! Den va riktigt fet, höhö grym. man fick sej allt en tankeställare, lite difus handling men riktigt koola moves o beats!! Cool inspiration från Det sjunde inseglet av ingemar bergman. Krash mellan komedi o tragedi.. teater o dans/break när den e som bäääst. wohooo. O sen mingel med folket efteråt. Trevligt :D Just d, vi träffade Mantana o vän där o kunde lite smidigt gå före i kön :p buuusigt va? ihiiihi.. " Man lever bara en gång" Ta vara på livet" Ta det inte för givet"..  tankar att tänka på.!
Efter det så åkte jag o Domme till Carro, Miss Stolt i Mölnlycke. Där fanns även filurerna Lisette, Joella och .. ja vi var 5 sammalagt.Vi sov över, Domme o Carro vaknade kl 7 o började chattra... typvissa sooover häääär!!? hahha men d va nice, vi klättra upp på taket o lite annt smått o gott.
Puss o flöjt

måste bara säga

Måste bara säga att jag hatar min haka, är för tillfället lite olycklig, min katt är förkyld och går runt och nyser med jämna mellanrum. Och han satte sej i duschen, fråga ej varför. Och nu ska jag se på idol, och så dör jag lite smått när d e slut...Tack o hej.

...

Hej. Jag känner mej vilsen. Isolerad. konstig. Vad ska jag ta mej till? Jag kan inte göra nånting känner jag. Jag tänker för mkt... Varför skulle man inte kunna få pausa livet nån vecka eller mer? Typ gå i ide som jag läste på nån annans blogg..
Ja gå i ide som de härliga björnarna gör.
Jag vill bara komma bort , resa till någon annan tid, annan planet, nåt annat land kanske räcker... Ta en paus från livet. Fly. Idag gjorde jag och mamma det på ett vis. Jag strejkade o ville iinte till skolan..
Jag kunde bara inte. Jag var alldeles för trött, ångestfylld och ängslig..Så kära bästa mamma sjukanmälde mej..
Sen åkte vi lite senare till Lindholmen o kolla läget där. Vet inte varför riktigt.. Kolla in på Donnergymnasiet,GTG, haha, och polhem.. backa teatern o allt.. Skönt ställe d faktiskt. Vid hamnen o havet. Ska se Sjunde blinget på Backa teater nu på lörd :D ska bli sköjj! Nåt o se fram emot iaf..
 Tänk om jag skulle vara min katt rasmus istället.. Tänk vilket problemfritt, lugnt liv de har.. Inget plugg ingen skola, inga tider o passa.. Bara sova,äta o gå runt. Kanske trååkigt i längden dock.
Ska jag plugga nu då eller? vill inte....... bububuubuuuu......mitt liv e miserable!!!!!!

Hejdå...




Hej igen

Jag vill komma till rätta med mitt liv känner jag.. Känner mej lite som Camilla sa, "en påse stötta äpplen".. Man blir av med för mkt energi när man känner sej så.. och när man funderar för mkt.. Jag får göra det bästa av livet helt enkelt. Vara lycklig.
Älskar den här låttexten:

You were there all the time
A perfect picture, painted in my mind
Could you be so kind
As to let me up in your life

I wanna show you, the way it's meant to be
I gotta hold you, so close and dear to me
I'll do whats neccesary, I gotta have you with me
Cause it ain't hard to see, baby
You, so fine
And I hope that you could be all mine
The finest thing I ever seen, so fine
And oh, I pray that you would be all mine
Cause baby, you so fine, baby
Never thought I'd feel this way
But I think about you each and every day
I hope that it's okay


...suck

Hej gott folk. Mår sådär idag hur mår ni? Jag kan inte beskriva det men bra mår jag inte. Det susar i öronen och känner mej isolerad, isolated. isolation haha. Kanske har feber.. Jobbar just nu matte, går faktiskt ganska bra, matte b känns ganska okej, ...än så länge då. Det är ovanligt att jag ens kan göra 5 tal på raken utan att tappa tålamodet eller få fel..

If I could turn back time 
If I could find a way
If I could reach the stars
I'd give them all to you
and you'd love me, love me.
My world was shattered, I was torn apart
Like someone took a knife and drove it deep in my heart

förkylning..

Godkväll! Är vrålförkyld, har feber, snuva o allmänt sjuk... Har vart hemma idag... Gick dock till dansen o kollade läget.. ville inte missa nåt liksom ;P 

Känslor är härligt.

 Tänk att man kan tycka att en människa, en helt vanlig individ är helt fantastisk på alla sätt! Vacker,underbar bästast i världen. Att man blir helt glad,stum,sprallig  och fånig runt den personen. Ler 24/7. d.v.s. om personen är inom synhåll'
Helt sjukt skevt är det.

Att man bara känner det för en speciell person. Och man värderar och beundrar personen till skyarna. Känner sej tom utan personen och vill träffa och vara med personen jämt, alltid. Ja det är en gåta. Maybe Someday, someday.....en vacker dag så kanske drömmen slår in.
Godnatt. fnatt.

ryck.

Godkväll. eller kanske godnatt. Jag e inne i en tänkande period. Känner mej väldigt confused,här i livet.. Känner mej borttappad och ohel på nåt sätt.kan inte förklara det.. Jag ligger i sängen o försöker sova men min tumme har ryck, den rycker helt enkelt. den har fått nåt infall, någon slags knäpp. Den har aldrig gjort så innan. haha. weird. Anyway, jag lyssnar just nu på skön kenna nu. gillar hans sound. Låtarna har hopp,själ,känsla,glädje,sorg, lite soul, funk, goa rytmer och konstnärliga, orginella influenser. Jag är jag, och kommer aöötid att vara. Tänk att man kommer vara samma person i samma kropp, fast lite större kanske, heeela livet.. Ibland funderar jag på hur det skulle vara och kännas att vara någon annan.. Man kan ine ha det värre än mej just nu. eller det e klart det finns massa som har det värre, teoretiskt och praktiskt, men kanske inte psykiskt. Allting har med psyket att göra, om man mår bra inombords.
Det är nästan allt som räknas. Men jag har lärt mej av ren livserfarenhet att problem existerar inte för evigt, utan löser sej med tiden. Och klart det alltid uppstår nya, men då får man ta tag i dom. Jag känner så här.. att i keep losing my way, sort of.. Jag har liksom glömt min väska, ganska stor oxå, på bussen eller spårvagnen, ..! och jag hade ingen tanke på att jag kunnat glömma den där. förvirrad eller vad??Fick nämligen brev från västtrafiks godsfynd idag ( ! )De hade hittat min väska. jaha sicken tur, tänkte jag. När jag blir vuxen då sköter inte sej allt sånt självt. Jag måste ta ansvar och växa upp. Plus att båda mina cykelnycklar är spårlöst försvunna. Vad vill Gud mej liksom?? Jag har haft otur flera dagar i rad nu..Men tack gode gud ändå. Jag lever ju trots allt, och är frisk. Varje andetag är en gåva.
Godennatta.

RSS 2.0