en allmänt härlig måndag.

Hej där. Ja det va faktiskt en rätt skön måndag idag.. ja gick över till sarra o va där typ hela kvällen till kl 22.. kul hade vi som vanligt... :) roligast va nog ändå när hennes lillebror fjärta i soffan, o sarra blev så sur att hon flyttade på sej... o kasta en kudde på honom.. hahaha så sköna e dom.. Ja vi åt choklad o nudlar o glass o  färsk apelsinpressad juice gottgott!! nyttiga försöker vi allt vara, på vardag o allt.

Vi kollade på smekmånaden... åh den e ändå roliig.. haha.. han e ju grymt goofy o söt den där ashton :p

lite bilder från i helgen när vi hade lite rajtantajtan o utklädnad hos Linney :D Rå kul va det.. jag känner att jag har väldigt litet ordförrråd i svenska.. finns verkligen inte många ord o välja på, det finns typ bara: grymt, fett, rå, jätte och hur kul som helst... typ bara det... så snålt med ord.. tycker jag allt.





Här e lite andra pixs som e tagna lite här och där.

 Vad går upp mot en bunt charmiga väninnor?? ;D


liteså..

Hej svej. Jag känner att jag inte orkar gå ut till garaget, eller vinden eller utestugan, vart dom nu ligger, o hämta mina skridskor... Orkar inte åka skridskor imorgon..!! Fast det e väl ändå lite kul I guess.... Vi ska dit på gympalektionen.. Gympa liksom? skridskor?? okeeeej... mm . ska gympaläran liksom stå o studera och godkänna om vi kan åka eller inte,.. Men anyway.. Jag hade lite ångest i går morse.. o jag har ofta lite ångest det första när jag vaknar och upptäcker att det är en ny dag.. men en kvart senare typ så avtar det, och jag fryser inte lika mycket heller. ja, livet e lite virrigt o krångligt.. lite berg-o-dal-bana. Ibland svinjobbigt o kasst o ibland underbart, bara helt fantastiskt.

Vi hade materailläraprov idag. heelt skjuka grejer jag skrev på provet, verkligen låtsades att jag kunde allt. Jag borde ha pluggat tidigare i veckan. Nja, det är alltid lätt att vara  efterklok... Man ska ta en dag i taget, ta det lugn, det ordnar sej.Se framåt, lev i nuet, tänk inte på det förflutna, gjort är gjort. Nu är det 2009 som gäller!!!  Everything will be okey in the end. and if it's not okey, it's not the end.

Vi åt pannkakor idag :D och ärtsoppa som man måste äta före.. Pannkakorna var jättegoda idag, vi slapp pappas vanilj i pannkakorna den här gånegn och fick istället alldeles ljuvliga spröda smörkanter mm.... ! Love it. Och snart blir det semla om jag orkar.. Semla is gooood.
Tänk om man kunde heta semla. Hej jag heter Semla God. God Semla?
Vid matbordet så drog vi några skämt.
Mamma - "vad är det för likheter mellan elefanter och pannkakor?"
Jag - De e sladdriga.!
Seb - De är båda gjorda med kärlek!
Mam - Nej,De föder upp ungar...
Jag- öööhm....
Chrille - Det va en gång två muffins i en ugn. Shit va varmt det är" säger den ena muffinsen. Den andra muffinsen: - Oh shit, en talande muffin!!

Jag o seb : - Den va torr.

Pappa berättar om att han kan alla psalmer i Bibeln från 1-20.. Berättar om sin konfirmation.. "Det va en jobbig tid det, väldigt svår.. rena rama usama binladin va där.

Nu ska jag kolla min dagliga tvtider koll i 3:e delen... Kyss! <3 Fridens. Fridens clearwater revival.

 Snookish - Snyggish.
Väska med riktiga högtalare ( !!! )


Harmoni.

BoomBox.


Helg

Ja. då har det vart helg. I fredags var jag med Malaika o Sarra. Vi åt kladdkaka på mitt rum o lärde känna varann bättre. =) väldigt speciell o mysig kväll. Malaika skulle sova över, så därför var vi först tvungna att träffa hennes mamma i Brunnsparken för att fixa med nåt kontantkort.. Iallafall. I stan mötte vi nåra kompisar o hängde med dom i ett parkeringshus. ja så kan det gå. Sen åkte vi hem och åt chokladbollar.
Sen somna M på MIN säng, haha, ingen fara, och jag fick lägga mej på madrassen.. kändes konstigt faktiskt! Sedan på morgonen så tog vi en skogsrunda o chillade resten av eftermiddagen, lyssna på musik, sjöng o spela piano.
På kvällen blev det Bowlingkväll på HardRockcafe. D va kulkul. Men hon vid jackorna var en bitch. Inte trevlig, väldig besserwiesser... o dörrvakten, prata till oss som vi va bäbisar.
Efter HardRock åkte jag o Domme hem till mej, vi kollade på " Things We Lost In The Fire".. Väldigt gripande o lärorik.. Budkap: Att förlora saker och endast materiella grejer är ingenting jämfört med att förlora varandra.. Alltså om man förlorar saker i en brand t.ex. så ska man vara tacksam för att man fortfarande har varandra. Att förlora onödiga grejer är en bagatell jämfört med att förora nära och kära...
Idag e det Söndag. Och då är det GREEK SOM GÄLLER. Gillar den serien, det roliga e att det känns som jag är den enda som kolllar på det! hahahaha.... Jag i hela Sverige iallafall..


onsd.

Tja. Idag hämtade jag ut mina färgade linser och så hämtade ja ut min lugg haha..Ja o elin åkte in till staden o sen träffa vi camilla en stund.. ja köpte lite najz clothes  oxå . här kmr lite bilder :D

 Puss o Godnatt! Imorn börjar skolan igen efter ett härligt, nästan 3 veckors jullov.. :( aja. det blir väl bra sen... Hejhej Ha d!

Musik gör en känslosam..

Ja det visste ju vi alla. Men åh. så fina ögon. åh så fin röst. åh så mysiga varma händer... jag vill ha dej.. guuud va jobbigt... var du tvungen.. var ni tvungna..

Zac och musikaler..

Jag har två nya grejer jag är förtjust i. Musikalfilmer, ( speciellt Hairspay och Zac Efron) och självaste Zac Efron, och han som spelar Evan i Greek, Jake McDorman,tyvärr har han liiite för små bröstvårtor, och han kunde haft lite fylligare och större läppar, (men jag känner en som e ännu mer klockren än han).. tsss ,mkt bra serie btw, och även Elijah Kelley´s sköna gudomligt grymma röst, kan jag snälla få bli vän med dej? Eller er alla tack, gärna mer än vänner haha ;) Och ge
mej SNÄLLA alla high school musical filmerna, OCH hairspray filmen, så jäkla grymma o corny :)
Elijah Kelley

2009

Tja. Nu är julen och nyår över. Och jag har inte orkat bloggat.. och min mamma har börjat tjata och prata alldels för mkt... aaaah jag stör mej, jag blir galen asså.. alltså jag älskar henne o allt, men haha, ibland e hon bara jobbig.. I år fyller man 18 då. Shit. Men tiden e bara människans påhitt. :) Idag är en slappdag som allt annat! hahaha.. Här e lite bilder från Victorias Secrets show 2008!!!.
 


RSS 2.0